tiistai 6. huhtikuuta 2010

Muonion kuulumisia

HEI MUONIOSTA ;)

Ansku pakotti meidät(kin) tähän. (ansku on ihq!) Ja nyt ei oikein inspaa. Ja nukketalo palaa..

Outogurussa olemme outoilleet ja guruilleet (ihqua sekin!). Tänään Ansku näytti sen tulevan näyttelyn valokuvia ja käytti meitä hyväkseen, ELI meidän piti kirjoittaa runo tai tarinanpätkyle kuvasta. Ja niin myös sanoja tajunnanvirrasta(mikä se on?) ja sitten valittiin tuo puhuvin kuva.
Se oli ihan kivaa. Ja näillänäkymin teksinpätkyleemme (kolme!!!) esitetään Anskun näyttelyssä. Jii!

Ennen tätä päivää olemme tehneet muutakin. MM (ß oho wau)
PALJON muuta, beiube.
Olemme muun muassa tehneet kauhuelokuvan.. ”ÄLÄ SYÖ MINUA! Maistun pahalle.”
Ja myös ah, ihanan romanttisen pätkän.. ”Mieheni pitää olla astronautti ja hänellä pitää olla vihreä tukka” *nyrkinheristys!* ”no kyllä sinä kelpaat <3”
Ja myös piirretyn! Never trust a KETTU!

Ja sitten me ollaan hinkattu kiviä ja pohdittu syvällisiä. Ajatuksemme olivat hyvin syviä!
Ja hinkkasimme kiviä myös musiikkimielessä. Se oli improvisoitua musiikkia. Esitimme muutaman biisin myös meidän ’Heviä ja muuta Hupia’-iltamissamme, jotka olivat helmikuussa(katso alempi postaus! Hieno juliste!). Meillä on ollut iltamia nyt yhteensä kaksi kertaa. Ja hubaisaa on ollu.
Esitimme Hevi-iltamissa muun muassa Liikutuksia, Helsingin ruuhkaa, Autiosaareellakin käytiin ja vielä PARANOIDI! Joka raikasi Iltamissa kaiken kaikkiaan kolme kertaa! Meillä oli puhtaasti kaunein! Aika vainoharhaiset iltamat!

Ollaan myös tehty tyhjää tilaa ja tunnelistoja. ”Hui, mikä hirvi!” Jos muistatte meidät sieltä Kolarista! Tunnelistoja ei olla keretty oikein harjoitella esityskuntoon. Ehkä sitten Utsjoella!
Muistetaan sitten hyväksyäkkin! :-----)

NÄHDÄÄN UTSJOELLA! Jee!

Sydämellisin terveisin Muonion hirvistön kolme jäsentä eli,
Heini, Emilia ja Oili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti